ЗА МЕНЕ

Здраво,
моето име е Никола Костовски познат како Џани.
Овој блог е наменет за промоција на моите активности, ставови и размислувања во секој сегмент од животот. Се надевам дека ќе Ви се допадне тоа што ќе го прочитате.