17 July 2019

Бугарската врска

Информацијата која не го доби заслуженото внимание и анализа е тоа што странски почесен конзул (читај бугарски - Орце Камчев) по пријавата до амбасадата на земјата која ја претставува за обид да биде жртва на изнуда од страна на Боки 13 и Зоки Кичеец ја превзема работата во свои раце и притиска работата да се расветли до крај!
Прашањето е, дали Бојко или деновиве познат како „љубави“ или „хубави“ (кој како сака) го пушта „другар му“ ЗоЌи низ вода?!
Дали на шарлатаниве во политиката ќе им стане јасно дека тука не постојат емоции и пријателства туку само интереси?! Дали Зоран Заев се чуствува како идиот одкако потпиша и продаде се македонско за „другарите“ Борисов и Ципрас да бидат задоволни и сега едноставно е пуштен низ вода?!
Времето ќе покаже како ќе заврши кариерата на Заев, но една работа е сигурна, штетата која тој и неговата хунта ја направи на Македонските национални интереси е ненадоместлива!!!

No comments:

Post a Comment