18 November 2012

Марш за животот

Денес во центарот на Скопје се одржа „Марш за животот“. Наспроти вчерашните стотина, на денешниот марш присуствуваа неколку илјади луѓе. Додека вчерашните квази интелектуалци маршираа за правата на хомосексуалците, денес цели семејства покажаа дека семејството е основната клетка на секое здраво општество! Традиционалните семејни вредности се единствениот начин на кој едно општество може успешно да функционира и тоа е факт, а со својата масовност овој народ покажа дека сеуште има некоја надеж за овој народ!
За да видите дел од атмосферата кликнете на следниот ЛИНК!