06 January 2011

ХРИСТОС СЕ РОДИ

Нека ни е за многу години празникот! ХРИСТОС СЕ РОДИ! Радост, среќа и успех во Вашите домови и љубов во Вашите срца!
ХРИСТОС СЕ РОДИ!
НАВИСТИНА СЕ РОДИ!

No comments:

Post a Comment