04 April 2010

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ

Сакам на сите да им го честитам големиот Христијански празник Велигден и да им посакам овој празник да донесе радост, среќа и љубов во нивните домови, животи и срца. За многу години, Христос воскресе!

No comments:

Post a Comment