20 July 2009

с. Стрновац, Општина Старо Нагоричане

Малку слики од с. Стрновац и с. Старо Нагоричане, Кумановско каде што вчера прошетав. Стрновац е селото каде е роден мојот дедо и немав појдено од летото 2002, значи полни седум години. За ова село можеби сте слушнале за бањата која ја има во него на која јас не обрнав поголемо внимание, се надевам дека ќе ви се допаднат сликите!No comments:

Post a Comment